ASDM ver 6.2.1 and ASA IOS 8.2.1

Unanswered Question
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Collin Clark Fri, 07/24/2009 - 08:08

You may have to re-create your SSH keys. Are you receiving an error or just the Page Can Not Be Found?

I get a warning msg that says," ASDM did not get a response from the ASA in the last 60 seconds. Pls check to see that the network connections are still up and try to reconnect by refreshing ASDM."

Then it gets an error msg that says the same thing as above.

FYI

The connections are up. And the GUI interface looks like its up but there are no managment capabilities.

Collin Clark Fri, 07/24/2009 - 08:28

If the problem is with HTTP/S it should be pretty apparent. Something like TLS/cipher errors. Feel free to post the results.

Collin Clark Fri, 07/24/2009 - 08:43

This line concerns me-

HTTP: authentication required, no authentication information was provided

Can you post the results of the following commands?

show run asdm

show run http

show run username

We do not use username for access even in our production network. This asa that I am working with is in our lab. So there is no authentication of any type in place for the lab. I was trying to make sure that new image and new asdm would work once we deployed.

kbcuk1fw50# sh run asdm

asdm image disk0:/asdm-621.bin

asdm history enable

kbcuk1fw50# sh run http

http server enable

http 192.168.1.0 255.255.255.0 inside

http 0.0.0.0 0.0.0.0 inside

kbcuk1fw50# sh run user

kbcuk1fw50# sh run username

Collin Clark Fri, 07/24/2009 - 09:03

I'm confused now :-). You need to authenticate somehow?? I've never seen where you don't have to authenticate. Do you have some AAA commands entered? As a test can we add a local user?

username test password cisco123

aaa authentication http console LOCAL

Try ASDM-

Actions

This Discussion