Quick VPN with WRV200

Unanswered Question
Aug 17th, 2009

I recently purchased this business class router for my home setup. i am using private class 192.168 static addresses on my machines, i disabled dhcp on the router. I have timewarner for the ISP which is turbo speed. I wanted to setup the vpn access so when i am at work i can access my resources at home. I installed quickvpn, setup a user name and password on the router. I have my outside wan address. I login no problem, the private ip address internal for my work is 10.200.xxx.xxx so i can login it says its connected all is good so far, i go to run and type in \\computername nothing comes up. 1st issue and the 2nd issue is that after i disconnected it the adpater here on my work pc is now all screwed up. it has a primary wins server address and a secondary wins, we do not use wins.. here is the command line:

C:\Documents and Settings\jadair>ipconfig /all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : ixiajadairhd

Primary Dns Suffix . . . . . . . : ixiacom.com

Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid

IP Routing Enabled. . . . . . . . : No

WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

DNS Suffix Search List. . . . . . : ixiacom.com

ixiacom.com

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : ixiacom.com

Description . . . . . . . . . . . : Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet

for hp

Physical Address. . . . . . . . . : 00-10-18-0D-23-89

Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes

Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.200.25.107

Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0

Default Gateway . . . . . . . . . : 10.200.25.1

DHCP Server . . . . . . . . . . . : 10.200.2.8

DNS Servers . . . . . . . . . . . : 10.200.3.8

10.200.2.8

10.200.2.7

10.200.2.9

Primary WINS Server . . . . . . . : 10.200.3.8

Secondary WINS Server . . . . . . : 10.200.2.8

Lease Obtained. . . . . . . . . . : Monday, August 17, 2009 5:02:41 PM

Lease Expires . . . . . . . . . . : Monday, August 24, 2009 5:02:41 PM

PLEASE HELP

the issue is that when i open IE it does now go to my home page nor when i try to go to my homepage which is my help desk ticketing system it goes to some site outside when this is an internal website.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
vmoopeung Fri, 08/21/2009 - 12:47

We need to determine first the network connection being used by the computer. If the client computer is behind a router, make sure that port 443 and 60443 is not being blocked because it is the port being use by the device.

1) Use the latest QuickVPN client software v 1.2.11

Refer to the below URL to verify your configuration:

http://www.cisco.com/en/US/products/ps9923/products_qanda_item09186a0080a348c6.shtml

Actions

This Discussion