CTIOS black buttons

Unanswered Question
Sep 7th, 2009

Hello everyone,

i would like to know if anyone has ever encountered black buttons on the ctios as showed in the screenshot attached. i'm using ctios server/client, ICM version 7.2.7.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
david.macias Mon, 09/07/2009 - 03:56

I have, what I had to do was reinstall the software. Make sure to remove any patches first, then the client, then reinstall.

david

fabien.damien Mon, 09/07/2009 - 23:17

Hi David,

I uninstalled and reinsalled the client with no resolution, i'm suspecting a java issue, what do you think?

david.macias Tue, 09/08/2009 - 03:07

There are multiple versions of the CTIOS desktop in the CTIOS cd, try a different one and see if you experience the same problem. Like Geoff said that doesn't look like the Java version.

david

fabien.damien Wed, 09/09/2009 - 02:51

Hi Dav,

I have installed the ctios from another CD tried previously, and i am experiencing the same problem,

any other suggestions?

Thanks for your feedback,

david.macias Wed, 09/09/2009 - 03:10

Is this happening on all PCs? I'm not saying to reinstall the software from a different CD, but try a different flavor of the CTIOS desktop, you will find different versions in the CD.

david

david.macias Wed, 09/09/2009 - 05:49

Try in CTIOS\Installs\CTIOSClient\CTIOS_JavaCIL\

Also, is it every PC?

david

david.macias Wed, 09/09/2009 - 06:31

Can you upgrade your .NET version? If it's working on any PCs, check what version is running there and ensure it's the same on the 3 PCs which aren't working.

david

fabien.damien Tue, 09/22/2009 - 04:37

thanks geoff, i've actually seen the .net client and installed it in my lab, i will try on the customer's system and get back to you,

cheers,

Actions

This Discussion