LMS 3.0.1 /CTMJrmServer is down

Unanswered Question
Sep 9th, 2009

Hello dears all,

On a LMS 3.0.1 who is not a fresh installed , has this service which can't be running: CTMJrmServer.

I have put the debugging under RME for tracking message under CTMJrmServer.log and i saw just :

CTMJrmServer: initializing daemon manager

CTMJrmServer: initialized daemon manager

getJRM: SUCCESSFUL CONNECTION TO JRM.

Got daemonmgr message :1398034256

Got STOP message

lChanger,notifyLevelChange,35,publishing urn for jrmw-log

[ Wed May 21 13:38:38 CEST 2008 ],INFO ,[main],com.cisco.nm.rmeng.util.logger.ServiceLogLevelChanger,notifyLevelChange,42,published urn as jrmw-log-RMELogLevelChange

[ Wed May 21 13:38:38 CEST 2008 ],INFO ,[main],com.cisco.nm.rmeng.jrmwrapper.server.JobManagerExt,getJRM,117,getJRM: bind successful

[ Wed May 21 13:38:39 CEST 2008 ],INFO ,[main],com.cisco.nm.rmeng.jrmwrapper.server.JobManagerExt,getJRM,251,getJRM: SUCCESSFUL CONNECTION TO JRM.

[ Wed May 21 13:38:39 CEST 2008 ],INFO ,[main],com.cisco.nm.rmeng.jrmwrapper.server.CTMJobManagerServer,<init>,71,Published URN: JRM

[ Wed May 21 13:38:39 CEST 2008 ],INFO ,[main],com.cisco.nm.rmeng.jrmwrapper.server.CTMJobManagerServer,publishDaemonOk,97,Publishing daemon ok

[ Wed May 21 13:38:39 CEST 2008 ],INFO ,[main],com.cisco.nm.rmeng.jrmwrapper.server.CTMJobManagerServer,publishDaemonOk,99,Called CreateReady file. Return Value 0

[ Wed May 21 13:39:42 CEST 2008 ],INFO ,[CTMJrmServer],com.cisco.nm.rmeng.jrmwrapper.server.CTMJobManagerServer,shutdown,113,shutting down CTMJrmServer

CTMJrmServer: initializing daemon manager

CTMJrmServer: initialized daemon manager

getJRM: SUCCESSFUL CONNECTION TO JRM.

Got daemonmgr message :1398034256

Got STOP message

lChanger,notifyLevelChange,35,publishing urn for jrmw-log.

Problem : we can't launch the command pdreg -l | CTMJrmServer even, if the service has been relaunched .

I have posted in this tread several files:

CTMJrmServer.log;jrm.log;

It seems that the service has been broken or something blocks him.

IS someone has an idea ?

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Joe Clarke Wed, 09/09/2009 - 08:44

You need to post the output of the pdshow command. If this command hangs, wait until it completes (it could take up to an hour after restarting Daemon Manager). Also, post the output of netstat -a -n -o -b from this server.

richard.tetu Thu, 09/10/2009 - 05:10

Hello, Joe

I post you the first pdshow that i get from the server.

I have attached a netstat snapshot dated from today.

I saw that there are some processus launched maybe duplicate, but maybe i 'm wrong

Joe Clarke Thu, 09/10/2009 - 07:53

The services are set incorrectly. Post a screenshot of the Services control panel showing the CiscoWorks services.

Joe Clarke Mon, 09/14/2009 - 07:23

Set the CiscoWorks Visibroker Smart Agent, CiscoWorks Web Server, and CiscoWorks Tomcat Servlet Engine to Manual start, then reboot.

Actions

This Discussion