config. recommended for MDS9216 and WAAS 7341

Unanswered Question
Sep 9th, 2009
User Badges:

Hello,

i am testing for a customer datacenter replication with 2 MDS 9216i with Hitachi storage in each site. A WAN emulated with WAN BRIDGE with 155MB and delay 220ms. I have WAAS in each site.

Can you tell me the best recommendation to achieve the best performance ?? i am using WAAS in replication-acceleration mode.


Thanks and regards.

Leo.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
tblancha Wed, 09/30/2009 - 18:53
User Badges:
  • Cisco Employee,

Try to run in inline mode if possible. At 220 ms, I don't think RA mode is going to be better than AA mode. So, remember to not do compression in the MDS and run the WAAS in application mode.

lmilher_2 Thu, 10/01/2009 - 04:25
User Badges:

Thanks so much for your response.

yes, i am using 2 7341 with inline card from demo depot.un fortunally one 7341 has hardware problem then we are replace it by a 7326. we change to application acceleration with software version 4.1.3.b

i think the waas is working goog but my customer need more performance. we are using WAN-BRIDGE to emulate 155 mbps with 220 ms delay and we found that his performance goes down each day needing reboot.

Do you know any other application to emulate the wan ?


thanks so much again.

Leo.

tblancha Sun, 10/11/2009 - 19:18
User Badges:
  • Cisco Employee,

Yes, off of the waas utilities page is a download for NISTnet that installs as a linux box on a server. I've had pretty good luck with that if you are running generic ethernet interfaces. Sometimes the OS doesn't understand the newer interfaces so I put in old NICs.

Actions

This Discussion