Presence 6.1 CUPC 7.0 only 2 users status does not change to "on phone"

Answered Question
Sep 15th, 2009
User Badges:

Hi


I have 6.1 presence 6.1 CUCM and CUPC 7.0

All the clients are connected fine phone status updates are working.

Only two users are having problems updating their status when on the phone. their outlook status updates are correct.


I tried restarting syc agent, SIP Proxy. The show server health is all green. Phone CTI is also ok.

Have Incoming/Outgoing ACL set to ALL. SIP trunk subscribe CSS is correctly set.


Can anyone help further than this?


Thanks and REgards

Shruti

Correct Answer by chrward about 7 years 6 months ago

This is usually caused by not having the line association done correctly.


You need to go to the line config page and at the bottom of that page make sure their user name is defined.


Not to be confused with associating a device/primary-line to a user that you do on user page.


HTH

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
chrward Wed, 09/16/2009 - 04:10
User Badges:
  • Cisco Employee,

This is usually caused by not having the line association done correctly.


You need to go to the line config page and at the bottom of that page make sure their user name is defined.


Not to be confused with associating a device/primary-line to a user that you do on user page.


HTH

shrutid22 Wed, 09/16/2009 - 17:30
User Badges:

Thanks


that association was there. I deleted and re-added it and resolved my problem


thanks for the help

Actions

This Discussion