controller T1 - invalid input detected

Unanswered Question
Sep 17th, 2009
User Badges:

So i have a Cisco1841 router. Cisco suggested that i downgrade the IOS to (12.4.25b

c1841-advipservicesk9-mz.124-25b.bin) in order to support IPSEC. Now i get an invalid input detected when i try to configure controller t1 0/0/0. Could this be an issue with the IOS?


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
cisco steps Thu, 09/17/2009 - 07:29
User Badges:

b4 you configure the controller you need to spesify the card type


card type T1 0 0

controller T1 0/0/0

framing (esf or sf )

line code (b8zs or ami)

cable length long xxdb



Hope this helps

pls rate





Richard Burts Thu, 09/17/2009 - 07:38
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, WAN

clifton


It is possible that it is a problem with the version of IOS that you changed to. Some of the controller cards need 12.4T and it looks like you changed to 12.4 mainline. Without knowing which specific card you are using it is difficult to know what its version requirements are. Can you post the specific card? (if you are not sure what card it is, then show diag is a good place to fine it)


HTH


Rick

Richard Burts Thu, 09/17/2009 - 10:18
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, WAN

clifton


From what I see in Cisco documentation your WIC-1DSU-T1-V2 should be supported in 12.4 mainline. So it looks like there may be some other issue. Was this card installed and working before you changed versions of code?


HTH


Rick

Actions

This Discussion