HTTP url check not working

Unanswered Question
Sep 23rd, 2009

I have a simple http check, and it doesn't seem to check the URL at all.

probe http URL_Check

interval 10

passdetect interval 3

passdetect count 2

request method get url /index.shtml

expect status 200 200

open 1

expect regex "testtest1234test"

Here is the details of the probe:

sh probe URL_Check detail

probe : URL_Check

type : HTTP

state : ACTIVE

description :

----------------------------------------------

port : 80 address : 0.0.0.0 addr type : -

interval : 10 pass intvl : 3 pass count : 2

fail count: 3 recv timeout: 10

http method : GET

http url : /index.shtml

conn termination : GRACEFUL

expect offset : 0 , open timeout : 1

expect regex : testtest1234test

send data : -

------------------ probe results ------------------

associations ip-address port porttype probes failed passed health

------------ ---------------+-----+--------+--------+--------+--------+------

serverfarm : test

real : CHILD[0]

192.168.219.2 80 DEFAULT 35 0 35 SUCCESS

Socket state : CLOSED

No. Passed states : 1 No. Failed states : 0

No. Probes skipped : 0 Last status code : 0

No. Out of Sockets : 0 No. Internal error: 0

Last disconnect err : -

Last probe time : Thu Sep 24 00:56:52 2009

Last fail time : Never

Last active time : Thu Sep 24 00:51:12 2009

Any help would be great!

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
jbeltrame Wed, 09/23/2009 - 17:31

looks like the issue is that the server isn't passing the content-length field.

Actions

This Discussion