WVC200 stream cannot be seen on Chromium/Chrome

Unanswered Question
Oct 5th, 2009
User Badges:

Hi,

Can someone explain to me why I cannot get the webcam streaming in Chrome/Chromium?

I get the Index page with the different options. But the view video does not work, neither in the Pan/Tilt Setup page?

It works fine in IE 7 and 8, but definitely not in Chrome/chromium.

I just would like to understand...

Thanks in advance for your help.

PS: no clues on Linksys and Cisco website, and googling does not provide any answer.


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
paolo bevilacqua Tue, 10/06/2009 - 13:18
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Why do you complain about Cisco? Burden of compatibility proof should be on Google.

2calogues Tue, 10/06/2009 - 19:41
User Badges:

Did I say something negative about cisco...? Not as far as I can remember...

I wish to undersatand why the stream cannor be displayed.

Does someone has the same experience?

Is it related to the browser?

Is there any settings that may help?

Etc..

Just to understand if I can get a clue to solve that, or as said it is a problem of compatibility?

Thank you.


paolo bevilacqua Wed, 10/07/2009 - 12:19
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

I didn't meant you're being negative about cisco.


But simply that assuming the other browsers do work, that is not cisco fault.

Actions

This Discussion