CUCM 6.1.3 - NTP - Phone Time doesn't match Network Time

Unanswered Question
Oct 19th, 2009

remote refid st t when poll reach delay offset jitter

==============================================================================

127.127.1.0 127.127.1.0 10 l 61 64 1 0.000 0.000 0.008

192.77.15.20 .LOCL. 1 u 18 64 1 0.581 -138070 10.449

unsynchronised

time server re-starting

polling server every 16 s

Current time in UTC is : Mon Oct 19 21:49:54 UTC 2009

Current time in America/Chicago is : Mon Oct 19 16:49:54 CDT 2009

NTP is synching to the server, however the phones are a full 2 minutes off from the network time. I'm guessing it has to do with the large offset value.

Any ideas on how to fix this error?

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
virverma Mon, 10/19/2009 - 16:53

Try to reset the phone affected and restart the tftp service,

jasonkbates Mon, 10/19/2009 - 19:19

All phones are effected. All have the same time, that matches what the "utils ntp status" message result above shows.

My problem is that the callmanager is a off by a little over 2 minutes when compared to the ntp server its receiving the time from. All other devices that sync to that ntp server have the same time, except for the callmanager which is off by 2 minutes.

Thanks!

virverma Mon, 10/19/2009 - 21:50

So call manager is not in sync with NTP server, try this

login as the root access

. /etc/init.d/ntpd stop

. vi /etc/ntp.conf

. remove "ignore" from "restric default ignore"

. /etc/init.d/ntpd start

Actions

This Discussion