Configure Auto Attendent via TCL script and not working properly

Unanswered Question
Oct 21st, 2009

The scenario is that the customer has 5 fxo lines which mapped to a single PSTN 025502062. When I configured the auto attendant and use the voip dial peer, when I call from PSTN but three problems occur

1) It shows the pilot number on the phone CLI (operator extension or any extension).

2) When I call from PSTN the bell rings on the phone continuously if nobody attends the call even though I disconnect the call from my mobile (outside call from PSTN) but it still continue to ring.

3) When I received the call from PSTN and disconnect then again I receive a call back from the pilot number of Auto Attendant(333). Its is doing some malfunctioning.

Please find the attached config. In this file you will find voip dial peer 333 for incoming call. However I have also configured pots dial peer for all the voice ports but it was not working and it gave me the engage tone when I dial 333 from inside or when I dial the company PSTN number (025502062). Below is the config of one pots dial peer. But It works when I use the voip dial peer but three problems occur that I have mentioned above.


dial-peer voice 333 pots

service aa

incoming called-number 333


port 0/0/0

Kindly review the config and see what are the mistakes in the configuration and send me the template.


Shahzad Iqbal

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)


This Discussion