×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

WVC210 and WPA-enterprise

Unanswered Question
Oct 27th, 2009
User Badges:

I bought a WVC210 and want to configure it with WPA Enterprise. Regarding to http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/vpndevc/ps6918/ps9692/ps9944/ps9948/data_sheet_c78-504108.pdf it should be an option, but it isn't in the admin config pages. I've tried updating the firmware (1.0.0).


Why doesn't it work? Any help is appricated

:)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Steven DiStefano Tue, 10/27/2009 - 06:51
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

I have a WVC210 running FW 1.1.0 and it has this option...

WVC210_WPA.GIF

Steven DiStefano Tue, 10/27/2009 - 08:54
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

I just spoke to Engineering Project Management.  Its very close to being approved and will be posted at that site I referenced.

Please check back periodically, I have no ETA to share.

(The approval pending is an internal Legal review of open source included in the firmware and this usually shouldnt take more than a week or 2)


Steve

lannerberg Tue, 10/27/2009 - 09:22
User Badges:

OK, thanks! Hopefully you will release it soon!

Do you know if the WPA Enterprise supports certificates?

Steven DiStefano Tue, 10/27/2009 - 09:30
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

Yes, it supports Root and User CA and has an upload button.

lannerberg Tue, 10/27/2009 - 09:31
User Badges:

Thats great! Hopefully it comes soon then! Thank you for your help! Very good  :)

Steven DiStefano Tue, 10/27/2009 - 09:39
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

Thanks for your patience.   I monitor these communities and will do my best to keep you informed.

lannerberg Fri, 11/13/2009 - 07:04
User Badges:

Hi!

The firmware is now out and I have the options in the web interface! But, I can't get it to work. We have Cisco Aironet APs with WAP-EAP against a MS IAS (via RADIUS) with certificates configured. I've tried to upload the certificate to the cam but it doesn't work. The webinterface doesn't offer much help. Is there any guide or something like that?


Thank you!

Andreas

Actions

This Discussion

Related Content