RVS4000 empty incoming table

Unanswered Question
Oct 28th, 2009
User Badges:

Hi all,


has anyone experienced the problem of having the incoming table log empty? I can get entries on the outgoing table but the incoming is always empty. I'm running the latest firmware and I tried everything I could but I don't get one single entry on the incoming table.


Any feedback is appreciated.


Best regards,

Gianluca

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
David Carr Wed, 10/28/2009 - 07:34
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Are you using this as an endpoint firewall or is it behind some other device that is being used as a firewall?  Are you using the intrusion protection and if so what signature?  I am trying to get a feel for what exactly you have setup on the router.

gianluca.colangelo Wed, 10/28/2009 - 07:51
User Badges:

Hi David,


I use no intrusion protection and no other device used as a firewall.


Gianluca

David Carr Fri, 10/30/2009 - 08:15
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

As to why it is not receiving any logs with the current firmware, I am uncertain of why your not seeing any logs.  If you would like you can call the SBSC at 866-606-1866 and see if they can further troubleshoot with you and help you fix this issue.

Te-Kai Liu Mon, 11/02/2009 - 10:10
User Badges:
  • Gold, 750 points or more

Do you have port forwarding or remote management enabled on the RVS4000? If so, you should see the incoming sessions get logged in the Incoming Table.

Actions

This Discussion