Upgraded the 4402 controller to version 6, gui doesn't work

Unanswered Question
Oct 28th, 2009
User Badges:

I upgraded the 4402 to version 6 by upgrading to 4.1.192 mesh and then to 6. I could see 4.1.192 but after upgrading I could not get into the gui. I could telnet in but that was pretty brutal. What did I do wrong?

thanks

Gary

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Leo Laohoo Wed, 10/28/2009 - 22:11
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    The Hall of Fame designation is a lifetime achievement award based on significant overall achievements in the community. 

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, Wireless

Hi Gary,

You upgraded from a Mesh firmware to LWAP firmware?

Robert.N.Barrett_2 Thu, 10/29/2009 - 04:28
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Have you tried http:// and https://?


I know you don't want to hear this, but you may want to try blowing away the config (cold boot with a console cable attached, you'll see the prompt when it asks you to log on).


william.hostetler Thu, 10/29/2009 - 08:33
User Badges:

Actually when 6 installs it blows away the config. I had to come in and hook up the console cable. I usually hook one up to a laptop so I can always get to the controller but I didn't this time. I thought it was something I did but this controller proceeded to upgrade a controller in another building 20 miles away. The users complained they couldn't log in. When I got there and hooked up the console cable and rebooted version 6 got installed on there and the config was blown away. I had to tell it to boot from the secondary because I have some 1000 series APs still there. I had to recreate it and now everything is fine.


Gary

Actions

This Discussion