No optimization

Unanswered Question
Oct 28th, 2009

In region we have WAE - 274, in Central office - 574. They are in acceliration mode. And WAE 274 - manager mode.


In region i configured wccp. On out band interface:

ip wccp 61 redirect in

ip wccp 62 redirect out


on waas interface:

ip wccp 62 redirect exclude in


in global configuration:

ip wccp 61

ip wccp 62


The same configuration on router in cenral office.


There are not any traffic optimazed. I had turned on debugs on routers, but there are no any wccp debugs.(i didnt forgot terminal monitor).


What coul be cause of it???


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
dstolt Thu, 10/29/2009 - 06:54

Valera,


I have a couple of questions for you.


1. What platforms/routers are your running WCCP on and what version of IOS are your running?


2. (on router) When you do a "sh ip wccp" and "sh ip wccp 61 detail" do you get output of traffic being redirected? Please post the output.


3. What wccp configuration are you using on the WAEs?


4. (on wae) When you do a "sh stat conn", what is the output of the connections? Are they all Passthrough? What is the passthrough reason?


Thanks,

Dan


dstolt Tue, 11/03/2009 - 07:56

Valera,


On your central router.txt, your router is registered to 2 WAE, IPs 10.39.0.2 and 10.224.10.2.


On your regions router is registered to 10.80.10.2.


Is one of the WAEs registered to your central router a remote WAE that should not be there?


Can you also post the wccp configs from the core WAEs?


You also may want to add negotiated return on your WAE configs to ensure you are not re-intercepting egress traffic from the WAEs.


Dan

kayukovvalera Wed, 11/04/2009 - 19:43

10.224.10.2 it another region router witch we will up later. I dont know exacly why it registered on central wae.


i will post core wae config.

kayukovvalera Wed, 11/04/2009 - 23:58

Excuse me, it is not rigion router it is rigion wae, witch is also registered with core wae.

Actions

This Discussion