877 not applying NTP time

Unanswered Question
Oct 30th, 2009
User Badges:

I have an 877 that I have configured to retreive its clock from the internal DC. It appears to get the NTP packet but is then somehow unable to apply the data. Here is the debug:

187581: *Oct 30 13:48:39.286: NTP: xmit packet to 10.0.0.10:

187582: *Oct 30 13:48:39.286: leap 3, mode 3, version 3, stratum 0, ppoll 1024

187583: *Oct 30 13:48:39.286: rtdel 0000 (0.000), rtdsp 10001 (1000.015), refid 00000000 (0.0.0.0)

187584: *Oct 30 13:48:39.286: ref 00000000.00000000 (00:00:00.000 GMT Mon Jan 1 1900)

187585: *Oct 30 13:48:39.286: org CE956957.B888D526 (13:32:07.720 GMT Fri Oct 30 2009)

187586: *Oct 30 13:48:39.286: rec CE956937.4A322BBC (13:31:35.289 GMT Fri Oct 30 2009)

187587: *Oct 30 13:48:39.286: xmt CE956D37.4976A298 (13:48:39.286 GMT Fri Oct 30 2009)

187588: *Oct 30 13:48:39.286: NTP: rcv packet from 10.0.0.10 to 10.0.0.2 on BVI1:

187589: *Oct 30 13:48:39.286: leap 0, mode 4, version 3, stratum 2, ppoll 1024

187590: *Oct 30 13:48:39.286: rtdel 0FFF (62.485), rtdsp AF234 (10946.106), refid 0A910A01 (10.145.10.1)

187591: *Oct 30 13:48:39.286: ref CE956CD1.567929B7 (13:46:57.337 GMT Fri Oct 30 2009)

187592: *Oct 30 13:48:39.286: org CE956D37.4976A298 (13:48:39.286 GMT Fri Oct 30 2009)

187593: *Oct 30 13:48:39.286: rec CE956D57.6E898C05 (13:49:11.431 GMT Fri Oct 30 2009)

187594: *Oct 30 13:48:39.290: xmt CE956D57.6E898C05 (13:49:11.431 GMT Fri Oct 30 2009)

187595: *Oct 30 13:48:39.290: inp CE956D37.4A2D2713 (13:48:39.289 GMT Fri Oct 30 2009)

187596: *Oct 30 13:48:39.290: NTP: 10.0.0.10: offset 32.143427323, delay 0.00278, error 0.00002clock_filter(10.0.0.10, 32.143427, 0.00278, 0.00002)

187597: *Oct 30 13:48:39.290: NTP: nlist 0, allow 0, found 0, low 0.000000, high 0.000000

187598: *Oct 30 13:48:39.290: NTP: no select intersection

187599: *Oct 30 13:48:39.290: NTP: no select intersection


The config is simply 'ntp server 10.0.0.10'. Any ideas what's up here?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Giuseppe Larosa Sat, 10/31/2009 - 02:54
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Hello Andrew,

debug shows NTP packets are received and sent.


try to add the following:

access-list 25 permit host 10.0.0.10


ntp peer access-group 25


ntp source BVI1


Hope to help

Giuseppe

Leo Laohoo Sun, 11/01/2009 - 13:08
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    The Hall of Fame designation is a lifetime achievement award based on significant overall achievements in the community. 

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, Wireless

How to configure an authoritative time server in Windows Server

http://support.microsoft.com/kb/816042

Actions

This Discussion