LMS 3.1 Baseline Template Fails

Unanswered Question
Oct 30th, 2009
User Badges:

NEED HELP! :-)

I made a baseline template that basicaly says: If you encounter an interface with a vlan24, apply a port-security mac-address sticky command. TEMPLATE FOLLOWS:


In Conditional Block's SUBMODE:

interface [#.*Ethernet.*#]


CLI Command (of conditional block is):

+ switchport access vlan [#(24)#]


Use the SubMode of above condition (yes)


CLI Command:

+ switchport port-security mac-address sticky


UNFORTUNATELY, THE MESSAGE I GET AFTER THE DIRECT DEPLOY IS:


*** Device Details for cdp-aa-sw-c02-02 ***

Protocol ==> Unknown / Not Applicable

Selected Protocols with order ==> SSH

Execution Result:

CM0150 Deploy Baseline template to PRIMARY config on device failed Cause: CM0070 Copy Config to device failed on cdp-aa-sw-c02-02 Cause: Action: Check device credentials and reachability.

CM0100 Copy PRIMARY Running Config to PRIMARY Startup Config on device not attempted

CM0089 Config archival successful for cdp-aa-sw-c02-02


Do you have a clue what is wrong with this immediate job deployment??? Can you help me fix it so it applies correctly!?


Thanx in advance,


WANimal


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Joe Clarke Fri, 10/30/2009 - 14:26
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Post the job directory for this job. The directory is found under NMSROOT/files/rme/jobs/ArchiveMgmt on Windows and /var/adm/CSCOpx/files/rme/jobs/ArchiveMgmt on Solaris.

Actions

This Discussion