CCA 2.1 failure to remove phone and change users properly

Unanswered Question
Nov 9th, 2009
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

I am using CCA 2.1 and a UC520 16 user.


I had one user that was temporarily using a 7931 until the 524SG shipped. Both phones showed up in CCA as using ext. 203. The names were correctly entered for both. I deleted the 7931 phone.


I then changed the extension for the new conference phone from 209 to 416. I hit 'OK' and CCA went to work. It ran for 5:39 before it said 100% and the small window showing the progress never went away. I hit ok again to exit the window and it re-uploaded the changes and once again the window didnt close which left me with two progres windows.


I closed CCA and restarted, loaded the voice and went back into users.


The 7931 phone had been deleted. Previously 203

The user info for the 524SG phone (203) was missing the last name and first name of the user.

The extenstion for the conference phone did not change.


I am not sure that the problem is in CCA but I must get this work done.


So with this in mind I could change it all in CME by CLI but would that update CUE? If I change it in CUE and then synchronize the changes dont always propogate (why is that!!!).


What is the best way to do this: CME or CUE or another method to be named?

How do I make sure that CME and CUE are synchronized?

How do I synchroize them from the CME CLI? Or must it be done in CUE?


Thanks

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion