ANM Import error

Unanswered Question
Nov 16th, 2009

Hello

We run 2 pair of ACE modules and I want to import these into ANM.

I could import the standby ACEs but not the 2 active ones(allthough identically configured).

I get one out of the following error messages:

- Failed to import ACE configuration: Device discovery failed: cannot find the serial number.

- Failed to import aCE configuration: Device discovery failed: Exception occured for model:SystemModul Server returned HTTP response code: 401 for URL: https://172.16.100.220:443/bin/xml_agent

- Device discovery failed: Cannot communicate to the device. Authentication failure while attempting to connect. Verify the device type and credentials.

- Device discovery failed: Cannot communicate to the device over HTTPS: Check the management protocol class map.

We already reinstalled the linux server and the ANM. But the problem remains.

Does anybody experiance the same problem?

Kind regards

Peter

ANM: 2.2(0), ANM_DEMO license

Linux: "Red Hat Enterprise Linux Server release 5.3 (Tikanga)"

ACE: Version A2(1.1a) [build 3.0(0)A2(1.1a)

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
vbogaerj5 Thu, 04/29/2010 - 01:50

Hi Peter,

We are experiencing the same error message:

Failed to import ACE configuration: Device discovery failed: cannot find the serial number.

Was it due to the demo licence? Did you already solve this issue?

Thanks in advance

greetings

Joke Van Bogaert

Actions

This Discussion