NAM-2 randomly reboots

Unanswered Question
Nov 19th, 2009

Hi there,

I've been having a problem with my NAM-2 module where it will randomly reboot. When this happens, the console logs errors about the module not responding to keepalive polling.  I've done a little searching and found a few other people who've experienced this in the past, but never heard any successful resolutions.

I'v tried all the easy stuff -- reseating the module, upgrading software, switching chassis, etc. but the module keeps rebooting.  When the module is up, which can be anywhere from 5 minutes to 30 minutes, it seems to work properly -- I can access the console via both ssh and from the RP, the web interface works, and it will still capture data.

I have this in a 6506-E with a Sup720-3B, FWSM, CSM, X6724, and X6748.

Any ideas?

Thanks in advance,

Brandon

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
branfarm1 Fri, 11/20/2009 - 07:00

Some additional details:

I left the module running overnight and when I came in this morning the 'sh module' output appears normal:

6506E-2#sh mod 5

Mod Ports Card Type                              Model              Serial No.
--- ----- -------------------------------------- ------------------ -----------
  5    8  Network Analysis Module                WS-SVC-NAM-2       SAD07390579

Mod MAC addresses                       Hw    Fw           Sw           Status
--- ---------------------------------- ------ ------------ ------------ -------
  5  0003.fead.09c8 to 0003.fead.09cf   2.0   7.2(1)       4.1(1)       Ok

Mod  Online Diag Status
---- -------------------
  5  Pass

But I am unable to ping the management interface, or use 'session slot 5 proc 1' to access the module.

Actions

This Discussion

Related Content