IS SSL VPN RVL 200 COMPITABLE WITH WINDOWS 7

Unanswered Question
Nov 20th, 2009
User Badges:

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} I have LINKSYS / CISCO SSL VPN RVL 200


Serial Number :    DN0007A01177

Firmware version :    v1.1.7 (Jul 13 2007 11:08:56).



It was running fine with Windows visa.


I have just upgraded to Windows 7 and when I click on icon to establish SSL VPN tunel, it tries to load some softwrae and then

gives error "VIRTUAL PASSAGE ISNTALLED FAILED ERROR IN ISNTALING VIRTUAL PASSAGE ADAPTER".


Pls. can you help is this SSL VPN firwrae compitable with windows 7 and how I can run it with

windows 7 as my day to day work depends on it.

Attachment: 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
vishalrvl200 Thu, 01/14/2010 - 04:14
User Badges:

Thanks for your reply to my post on 5/12 regarding RVL 200 compitable with Windows 7.


As suggested by you I upgraded the firmware to beta 1.1.10.1 but even then when it is establishing virtual passage adaptert gives exits giveing error "VIRTUAL PASSAGE INSTALLED FAILED"


So would apprecaite if you could answer some questions :-


Which browser are you useing in Win 7 to access RVL 200 ?

Are you running the browser "RUN AS ADMINSITRATOR"

Are you running the browser in any compatlibity mode i.e WIN xp etc ?


Woudl really appreciate your response......thanks

mpyhala Tue, 01/04/2011 - 12:09
User Badges:
  • Gold, 750 points or more

It IS supported in latest version of firmware, 1.1.12.1

If the Virtual Adapter is not installing, try the following:

Wipe the entire installation.  Close the IE browser window then delete:

C:\\Windows\ssldrv.sys

C:\\Windows\ssldrv.txt

C:\\Windows\System32\drivers\SSLDrv.sys

C:\\Windows\Downloaded Program Files\Web Cache Cleaner Class

C:\Windows\Downloaded Program Files\XTennelCtrl Class

C:\\Windows\ssldrv.cab

On x64 systems also try running the x32 browser by going to:

C:\Program Files\Internet Explorer and then Execute ixepore.exe with admin rights.  Verify by right clicking this exe that it is the 32 bit version.



Actions

This Discussion

Related Content