Assistance to understand - %HA-3-SYNC_ERROR: CCB Playback error. 7513Z.

Answered Question
Nov 23rd, 2009
User Badges:

I need help to undestand this error message - %HA-3-SYNC_ERROR: CCB Playback error, I didn't find any documentation about it. This error occur when we tried synchronize the second RSP8 (Standby). Cisco 7513Z.

Thanks.

Correct Answer by Giuseppe Larosa about 7 years 6 months ago

Hello Erick,

clearly it is a SW bug of the new IOS image.


Thanks for having provided feedback, this can help other people that may have the same problem in the future



Hope to help

Giuseppe

Correct Answer by Giuseppe Larosa about 7 years 6 months ago

Hello Erick,


the technotes for C7500 are here:


http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps359/prod_tech_notes_list.html


you have an issue with redundancy feature (HA), an error in trying  to synchronize configurations between the two RSP.


is there any non VIP module some old linecard and you are trying to use SSO?


I would remove all old non VIP linecards as a first step (if any)



Hope to  help

Giuseppe

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 4.8 (3 ratings)
Loading.
Correct Answer
Giuseppe Larosa Mon, 11/23/2009 - 14:43
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Hello Erick,


the technotes for C7500 are here:


http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps359/prod_tech_notes_list.html


you have an issue with redundancy feature (HA), an error in trying  to synchronize configurations between the two RSP.


is there any non VIP module some old linecard and you are trying to use SSO?


I would remove all old non VIP linecards as a first step (if any)



Hope to  help

Giuseppe

Erick Vaiano de... Mon, 11/23/2009 - 15:09
User Badges:

I'll read the technotes. Thanks.


We use VIP4-80, VIP6-80 and GEIP, and the mode is SSO. This problem happened after we tried upgrade the IOS, we change the variables, and the boot from both supervisors, but the RSP went into standby cold, and the supervisor rebooted and showed this error message.


Thanks.

Giuseppe Larosa Mon, 11/23/2009 - 23:24
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Hello Erick,

what is the target IOS = new IOS and the old one?


There is a possibility that there is a SW bug issue with new IOS image


have you tried to reboot the standby supervisor?


Hope to help

Giuseppe

Erick Vaiano de... Wed, 11/25/2009 - 13:47
User Badges:

Sorry for the delay...


New = rsp-pv-mz.122-18.S13


Old = rsp-pv-mz.120-28.S6


We tried to reboot the standby supervisor more or less 5 times, but don't resolved, only when we did the downgrade and reloaded the entire box, the problem stooped.


Thanks.

Correct Answer
Giuseppe Larosa Thu, 11/26/2009 - 13:28
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Hello Erick,

clearly it is a SW bug of the new IOS image.


Thanks for having provided feedback, this can help other people that may have the same problem in the future



Hope to help

Giuseppe

Actions

This Discussion