Cisco 877 ipsec to ISA Server 2006

Unanswered Question
Dec 6th, 2009

I've got a Cisco 877-M at home that I want to setup a

tunnel to my ISA server located at work.

Can someone take a look at the attached config and let mne know what is wrong?

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
spremkumar Sun, 12/06/2009 - 22:28

David,

Are you hitting any roadblocks in getting connected to the server?

regds

noneckturtle Mon, 12/07/2009 - 16:31

I currently do not have access to the router as I'm offsite and remote access is not enabled. Have to wait until tonight to get more logs.

When I try to ping 192.168.16.5 from 192.168.1.13 to bring up the tunnel I get no response. I had a console session to the router a couple of nights ago and it appeared as though the Phase 1 was not authenticating properly.......

I'm still learning this Cisco IOS admin stuff, so what commands can I use to get more information?

Thanks,

David

noneckturtle Mon, 12/07/2009 - 16:36

A few extra details:

I want to use pre-shared key initially while I get this working.

I want all internet traffic to use the DSL. I want all traffic from each of the LAN networks to be routed over the ipsec. No ports should be by access lists between the 2 LAN's.

noneckturtle Mon, 12/28/2009 - 07:26

I've attached the latest config from the C877.

I cannot get the tunnel to come up. If I do a ping to 192.168.16.5 (online on the remote site) and enable crypto debug on the Cisco it just keeps on trying to authenticate.

Can anyone assist?

Attachment: 

Actions

This Discussion