3560 ipsec vpn issue

Unanswered Question
Dec 7th, 2009

Hello... can anyone tell me if the output below indicate an issue?

Dec  7 11:48:01: IP: tableid=0, s=192.168.20.2 (local), d=10.0.2.49 (Vlan1), routed via FIB
Dec  7 11:48:01: IP: s=192.168.20.2 (local), d=10.0.2.49 (Vlan1), len 100, sending
Dec  7 11:48:01: IP: s=192.168.20.2 (local), d=10.0.2.49 (Vlan1), len 100, output feature, Check hwidb(63), rtype 1, forus FALSE, sendself FALSE, mtu 0
Dec  7 11:48:01: IP: s=192.168.20.2 (local), d=10.0.2.49 (Vlan1), len 100, sending full packet.
Dec  7 11:48:03: IP: s=192.168.20.2 (local), d=10.0.2.49, len 100, local feature, Redirection Cli(6), rtype 0, forus FALSE, sendself FALSE, mtu 0
Dec  7 11:48:03: IP: s=192.168.20.2 (local), d=10.0.2.49, len 100, local feature, Clustering(7), rtype 0, forus FALSE, sendself FALSE, mtu 0
Dec  7 11:48:03: IP: tableid=0, s=192.168.20.2 (local), d=10.0.2.49 (Vlan1), routed via FIB


I have two remote 3560s that cannot connect over an IPSEC vpn tunnel. They pass traffic from end user devices but their own ip addresses cannot connect. The ipsec configuration is fine. The tunnel is up and passing traffic but I'm not sure what the output above means.

Any advise will be appreciated. Thanks.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
vpersaud001 Mon, 12/07/2009 - 09:02

Sorry.. the switches are also used for voice communication - vlan 100 for voice, vlan1 for data - and is configured for ip routing. Thanks.

ps... please see 3560 switch config attached. Thanks.

Actions

This Discussion