UC520 Time Changing - Phones not updating

Unanswered Question
Dec 10th, 2009
User Badges:

Hi all,


Having issues with a UC520 deployment. I have set the time and date on this unit repeatly. Every week or so the clock seems to change back an hour. There are no time servers. What's going on?


When manually changing it, the phones are not updating their time.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Steven DiStefano Fri, 12/11/2009 - 02:51
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

What release of UC520 Bundle are you running?

What release of CCA are you using to configure ir?

mobilepc10 Fri, 12/11/2009 - 03:27
User Badges:

Cisco IOS Software, UC500 Software (UC500-ADVIPSERVICESK9-M), Version 12.4(22)YB4, RELEASE SOFTWARE (fc1)


CCA 2.1 (1)


New Zealand time zone.

Steven DiStefano Fri, 12/11/2009 - 04:45
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

1 hour?  hmmmm....

Wonder if its DST?

Check this...

TIME_SYNC.GIF

bachaa Fri, 12/11/2009 - 07:12
User Badges:

I've had to use CLI to update the CNF files and reset the phones-


If I remember correctly-

telephony-service

     create cnf-files

    reset all


V/R,

Praveen

mobilepc10 Fri, 12/11/2009 - 13:45
User Badges:

Yeah it's weird. I thought the latest CCA fixed this... apparently not.


It's stayed in sync for the last couple of days. If I set a NTP server it goes out of sync by one hour.


Untitled-1.png


Is the region information correct? There is no New Zealand option


Untitled-2.png

Actions

This Discussion