RME 4.3.1 - No inventory collection of some 65xx devices

Unanswered Question
Dec 15th, 2009

Hi all,

my problem is, that LMS3.2 with RME 4.3.1 does not make an inventory of some 65xx devices. What I've tried so far to correct this problem:

# read the other incidents regarding this problem

# increased the RME device attribute "SNMP timeout" from 2s to 10s -> no success

# increased SNMP timeout for one device (192.168.90.7) from 10 to 20s and the retries from 2 to 3 -> no success

What I've observed:

# no credential problem (I can backup the configs)

# no SNMP problem (I can snmpwalk through the device)

# Inventory collection takes always only app. 10s until the above error unless I've increased SNMP timeout and retries

# IC_Server.log generates always following error:

....

[ Tue Dec 15  12:22:59 CET 2009 ],ERROR,[Thread-21],com.cisco.nm.rmeng.inventory.ics.core.CollectionController,729,Exception for device 192.168.90.7 is
java.lang.reflect.InvocationTargetException
at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor12.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
at com.cisco.nm.rmeng.inventory.ics.core.CollectionController.run(CollectionController.java:719)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
Caused by: java.lang.NumberFormatException: EPLOYMENT RELEASE SOFTWARE (fc1)
TAC Support:
http://www.cisco.com/tac
...

Seems if RME has a problem with this special IOS version.

Enclosed you will find the complete IC_Server.log and the screenshot from the inventory collection of 192.168.90.7.

Thank you in advance for help.

Kind regards

Alfred Brunner

Attachment: 
I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion