L2TP tunnel suddenly disconnected

Unanswered Question

Hi Cisco Experts,


I'm using a 877w Cisco router as endpoint for L2TP2 tunnels. I use an Microsoft IAS (radius) for the authentication. Until last week, all wwas working fine, but now, when my clients tries to establish an L2TP tunnel, the tunnel is established but after 20 seconds the tunnel is suddenly disconnected.


This is the output for "debug vpnd events" command:


Dec 16 15:33:57.334: VPDN Received L2TUN socket message <xCRQ - Session Incoming>

Dec 16 15:33:57.338: VPDN Tnl/Sn 17533 57 L2TUN socket session accept requested

Dec 16 15:33:57.338: VPDN Tnl/Sn 17533 57 Setting up dataplane for L2-L2, no idb

Dec 16 15:33:57.442: VPDN Received L2TUN socket message <xCCN - Session Connected>

Dec 16 15:33:57.446: VPDN uid:56 VPDN session up

Dec 16 15:33:59.849: VPDN Vi3 Virtual interface created for unknown, bandwidth 1000000 Kbps

Dec 16 15:33:59.849: VPDN Vi3 Setting up dataplane for L2-L3, Vi3

Dec 16 15:33:59.849: VPDN Received L2TUN socket message <Dataplane UP>

Dec 16 15:33:59.853: %LINK-3-UPDOWN: Interface Virtual-Access3, changed state to up

Dec 16 15:34:00.853: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Virtual-Access3, changed state to up


Dec 16 15:34:20.076: VPDN Vi3 disconnect (TEST-CMD) IETF: 9/nas-error Ascend: 66/VPDN Local PPP Disconnect

Dec 16 15:34:20.076: VPDN Vi3 vpdn shutdown session, result=2, error=7, vendor_err=0

Dec 16 15:34:20.076: VPDN Vi3 VPDN/AAA: accounting stop sent

Dec 16 15:34:20.076: VPDN Vi3 Unbinding session from idb

Dec 16 15:34:20.076: Vi3 VPDN: Resetting interface

Dec 16 15:34:20.084: %LINK-3-UPDOWN: Interface Virtual-Access3, changed state to down

Dec 16 15:34:20.980: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Virtual-Access3, changed state to down


Any help will be greadly apprecied.


Thanks in advance.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion