Unable to get on the LAN

Unanswered Question
Dec 23rd, 2009

I have 2 Aironet 1300 AP  and had been working smoothly last 3-4 yrs, but now on the part of Non-Root end i m unable to get into the lan, with the following results

1. When during the boot  i get the following messages

Initializing ethernet port 0...
Reset ethernet port 0...
Reset done!
link auto-negotiating....
auto-negotiation takes 10000 milli-seconds to complete
ERROR: timeout waiting for auto-negotiation to complete
ERROR: fail to bring ethernet link up

2. After the boot on the command "show ip int bri"

I get the following results..

Interface                  IP-Address      OK? Method Status                Protocol

BVI1               YES DHCP   up                    up

Dot11Radio0                unassigned      YES TFTP   up                    up

FastEthernet0      YES manual up                    down

Virtual-Dot11Radio0        unassigned      YES TFTP   up                    up

3. Also on the Http Gui i m getting the "Hardware Status = Down" for FastEthernet

I have checked the physical connectivies and seems to be ok to me......

Please can you assist.....

Thanks in advance

Shrikant K.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
karpurshrikant Thu, 12/24/2009 - 02:02

Thanks for the reply....

RMA ----- Do mean return to cisco. I dont think as the device has been more than 4 yrs old.

Do u think its a Hardware Failure? as I have checked the cable and the switches as those are  properly functioning on the other network.

Thanks in advance


This Discussion

Related Content