HWIC-1FE on C2821 Router

Answered Question
Dec 29th, 2009
User Badges:

Hello,


I've intalled two HWIC-1FE on a C2821 router. All 3 LED lights are on each card. However, the IOS does not see them...


Could you please help?


Thanks,

Frank

Correct Answer by Jon Marshall about 7 years 6 months ago

Frank


As you sh version shows you need to upgrade your IOS to a minimum of 12.4(15)T.


Jon

Correct Answer by Jon Marshall about 7 years 6 months ago

fntowo2009 wrote:


Hello,


I've intalled two HWIC-1FE on a C2821 router. All 3 LED lights are on each card. However, the IOS does not see them...


Could you please help?


Thanks,

Frank


Frank


Check the IOS version you are running with a "sh version". You need a minimum of 12.4(15)T - note it must be a T train release -


http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/routers/ps5854/product_data_sheet0900aecd80581fe6_ps5855_Products_Data_Sheet.html


Jon

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (2 ratings)
Loading.
EPHRAIM MANI Tue, 12/29/2009 - 12:33
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Please post sh version and sh diag output of the router. Thanks

Correct Answer
Jon Marshall Tue, 12/29/2009 - 12:47
User Badges:
  • Super Blue, 32500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, WAN

Frank


As you sh version shows you need to upgrade your IOS to a minimum of 12.4(15)T.


Jon

fntowo2009 Tue, 12/29/2009 - 12:54
User Badges:

Hi Jon,


Thanks for your help.


Doesn't my current IOS image support vlan config for HWIC-4ESW? The only option I get when entering the vlan command is accounting...


Thanks,

Frank

Jon Marshall Tue, 12/29/2009 - 13:00
User Badges:
  • Super Blue, 32500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, WAN

Frank


Have you seen my response in the other post ?


Jon

Jon Marshall Tue, 12/29/2009 - 13:36
User Badges:
  • Super Blue, 32500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, WAN

fntowo2009 wrote:


Hi Jon,


Thanks for your help.


Doesn't my current IOS image support vlan config for HWIC-4ESW? The only option I get when entering the vlan command is accounting...


Thanks,

Frank


Frank


Quick follow up. In the other thread i said it was


router# vlan-database


it's actually


router# vlan database


told you my memory was a bit suspect


http://www.cisco.com/en/US/docs/ios/lanswitch/command/reference/lsw_u1.html#wp1012545


Jon

Correct Answer
Jon Marshall Tue, 12/29/2009 - 12:41
User Badges:
  • Super Blue, 32500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, WAN

fntowo2009 wrote:


Hello,


I've intalled two HWIC-1FE on a C2821 router. All 3 LED lights are on each card. However, the IOS does not see them...


Could you please help?


Thanks,

Frank


Frank


Check the IOS version you are running with a "sh version". You need a minimum of 12.4(15)T - note it must be a T train release -


http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/routers/ps5854/product_data_sheet0900aecd80581fe6_ps5855_Products_Data_Sheet.html


Jon

Actions

This Discussion