SA 520W Static Route to LAN

Unanswered Question
Jan 11th, 2010

How do I configure a static route to a LAN in the SA 520W with Firmware 1.0.39.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
charlesw Thu, 04/22/2010 - 12:11

Hi:

Just came across your post.  Hope the following can answer your query.

1.0.39 had an issue with configuring static route.  Please upgrade to the latest firmware 1.1.42.  That should resolve the static route configuration issue.

Please follow the upgrade procedure since you are upgrade from 1.0.x to 1.1.x release. 

Here is the link to the upgrade procedure page:

http://www.cisco.com/en/US/docs/security/multi_function_security/multi_function_security_appliance/sa_500/release/sa500_RN_OL2004601.pdf

Please follow the "Recommended Upgrade Steps" in page 2 to proceed with the upgrade.

Firmware 1.1.42 can be downloaded from:

http://tools.cisco.com/support/downloads/go/ImageList.x?relVer=1.1.42&mdfid=282571096&sftType=Small+Business+Pro+Security+Appliance+Software&optPlat=&nodecount=2&edesignator=null&modelName=Cisco+SA+520W+Security+Appliance&treeMdfId=268438162&treeName=Security&modifmdfid=null&imname=&hybrid=Y&imst=N&lr=Y

or follow the path : Security > Cisco SA 520W Security Appliance > Small Business Pro Security  Appliance Software > 1.1.42

The Administration/User Guide can be found at:

http://www.cisco.com/en/US/partner/products/ps9932/prod_maintenance_guides_list.html

Please let us know if you still have any questions or issues. 

Thanks!

Actions

This Discussion