Failures with t.37 fax configuration

Unanswered Question
Jan 12th, 2010
User Badges:

Caller gets a fax tone but always errors out. I was originally trying x801 but had the same problem. Changed to x291 - no difference


I have followed the 7.37 onramp document that Marcos had referenced in posting pretty much exactly. I am using CCA 2.2, with 7.0.4 and have loaded app_faxmail_onramp.2.0.1.3.tcl


I have the fax user mailbox setup, I have notification enabled (notification works for our voicemail to email to our Exchange server).


This office uses 2xx extensions. I set the fax user as 291. I Set 4FX0-0/2/1 to Operator 291 in Incoming Dial Plan


I have added the service onramp to dial-peer voice 101 pots that has 0/2/1


mta settings and mmoip dial-peer configured as follows


fax interface-type fax mail

mta send server 10.1.10.1 port 25

mta send with-subject both

mta send mail-from hostname ktlp-uc

mta send mail-from username fax


dial-peer voice 2500 mmoip

service fax_on_vfc_onramp_app out-bound

destination-pattern 291

information-type fax

session target mailto:[email protected]

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Marcos Hernandez Thu, 01/14/2010 - 05:34
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

Did you reboot the UC500 as suggested in my document?

stephen.hand Thu, 01/14/2010 - 09:20
User Badges:

Yes - I performed a reboot of the system to test this - actually multiple times.

Marcos Hernandez Tue, 01/19/2010 - 11:17
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

Hi Stephen,


Can you please open a TAC case? We might have a compatibility problem between the scripts and the IOS version, but I am not sure.


Thanks,

Marcos