6921 SURL Button issue

Unanswered Question
Jan 18th, 2010
/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

I can successfully use extension mobility on a 6921 handset and able to login and logout using the settings button.

If I bind a SURL to the second button and attempt to use EM from there I get a 207 Device Name Empty

I can replicate the configuration on a 7941 handset with the SURL button and it works well.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
heathrw Sun, 03/14/2010 - 16:02

Yes this is a 6921 phone with fw running on Communications Manager

pratik.rb Sun, 03/14/2010 - 23:54

Thats fine Aaron...Thanks for posting anyways..

Heath, I am running the same firmware version with CUCM 7.1.3. I am gonna try upgrade to 9.0.2. If you have already tested with it let me know how it went!

heathrw Mon, 03/15/2010 - 03:16

I have not upgraded FW as of yet.. Please let me know how you go.


nandocesar Thu, 04/22/2010 - 11:39

I had the same problem with firmware 8.5.3.

Now i´m using version 9.0.2 and this problem were solved.

heathrw Thu, 04/22/2010 - 15:55

Thats good news thanks.

I havea uploaded the firmware but when resetting the phones they don't actually take the upgrade. I have had an issue with the 7965s where I had to hold the # key at power up and press all the keys on the keypad to do a reset..

I don't want to do that on 1000 handsets.

sujimansuadi Wed, 06/01/2011 - 23:21


May i know how u successfully configure 6921 with EM? cause i'm having trouble with this model to subscribe with services.

everytime i go into Services option, it prompt "Error! services unavailable". I've checked the URL for directory it look like this:


there's no problem for any other model deployed here such as 7911, 7940, 7960, 7961 & 7975.

Appreciate any kind of help. Thanks.




This Discussion