ACS 5.1 AD Groups not displayed

Unanswered Question
Jan 21st, 2010

Hi,

I´ve succesfully joined the ACS 5.1 Server to a Windows 2003 Domain. But no AD Groups are displayed in the selection box.

Any suggestion?

Thank You!

Greetings

Rouven

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 4 (1 ratings)
Loading.
spirotsares Tue, 06/15/2010 - 09:48

I experienced the same problem and worked with tac until they pointed me to a patch to fix this bug:

bug CSCtf39158 -Can't retrieve AD groups in single forest with multiple trees scenarios

Patch filename: 5-1-0-44-3

I applied patch and everything now works as expected.

I would contact TAC to ensure you're experiencing the same issue as I was before deploying the patch.

Thanks

Jatin Katyal Tue, 06/15/2010 - 18:13

Download from: CCO / Support / Download Software  http://www.cisco.com/public/sw-center/index.shtml

Select: Security / Identity Management / Cisco Secure Access Control  System / Cisco Secure Access Control System 5.1 / 5.1.0.44



##Steps to create repository##

Go to the CLI mode of this ACS

Create a repository (it's basically defining FTP server)
AAA/admin(config)# repository FTP ---> (could be any name)
AAA/admin(config-Repository)# url ftp://
AAA/admin(config-Repository)# user password plain

===============================
Steps to Install the ACS 5.1 patch:
===============================

Issue the following acs patch command in the EXEC mode to install the ACS patch:

acs patch install patch-name.tar.gpg repository repository-name

Rgds.

JK


Do rate helpful posts-

Actions

This Discussion