Clients not getting DHCP address from LWAPP

Unanswered Question
Jan 21st, 2010
User Badges:

Hello,


I have an LWAPP that out of the box associates with my 4402 controller and downloads the WLAN's I setup. The security works as I have associated with the LWAPP from my laptop wirelessly. The issue is my laptop is not getting an address from the AP? I think I have it setup properly but I guess I am missing something. This was all working before in my lab environment but I had to change the IP's on everything. Anyone have a short "checklist" of things I should verify?  My DHCP server works fine, and I specified the DHCP override. The APmanager is on the same port as the management and both are on the same network as my dhcp server. Any ideas?


As always, thanks in advance

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
william.briere Thu, 01/21/2010 - 07:47
User Badges:

If I static an address it works fine, of course as long as I uncheck Required DHCP on

my WLAN...


Don't know why it doesn't seem to be relaying??

George Stefanick Fri, 01/22/2010 - 22:54
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Best Publication, October 2015

You shouldnt use DHCP override.


Go to CONTROLLER--> INTERFACES--> Click on your wired interface and did you add your DHCP server on the bottom!?

George Stefanick Wed, 03/31/2010 - 04:30
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Best Publication, October 2015

Thanks for the rating..

Actions

This Discussion