LMS 3.2 Archiving Partially successful

Answered Question
Jan 23rd, 2010

Hi,

We have installed LMS 3.2,But for some of the switches archiving is partially successfull.Switches are 6500 in transparent mode.We use ssh for archive management.dcmaservice Log says...

[ Thu Jan 21  14:51:05 AST 2010 ],ERROR,[Thread-1540],com.cisco.nm.xms.xdi.transport.cmdsvc.LogAdapter,error,19,Unknown authentication method: keyboard-interactive.In the RME I can see the log as Command Failed.

Correct Answer by Joe Clarke about 7 years 1 month ago

For 6500s, the command is:

copy const_nvram:vlan.dat tftp:

Even though you may be in transparent mode, you may still have an old vlan.dat file in const_nvram:.  If so, delete it, and this error should go away.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Joe Clarke Sat, 01/23/2010 - 10:39

Exactly which configuration is failing?  A device can have up to three different configurations: RUNNING, STARTUP, VLAN.  The failing configurations will dictate the next troubleshooting step.

Muhammed Safwan Sat, 01/23/2010 - 10:51

Hi Clark,

Actually its Vlan Configuration.

[ Thu Jan 21  14:51:43 AST 2010 ],ERROR,[Thread-1540],com.cisco.nm.rmeng.dcma.configmanager.ConfigManager,updateArchiveForDevice,1355,VLAN RUNNING Config fetch Failed for 10.10.0.1

Startup and running configuration is successful.

Joe Clarke Sat, 01/23/2010 - 11:08

For RME to be able to fetch the VLAN config, it must be able to copy the vlan.dat file from flash back to itself using TFTP.  RME will issue a command similar to:

copy flash:vlan.dat tftp:

Make sure the device can properly copy the vlan.dat back to the RME server using TFTP.

Joe Clarke Sat, 01/23/2010 - 11:26

What version of code is this switch running?  What type of switch is it?

Muhammed Safwan Sat, 01/23/2010 - 12:15

We are having 12 WS-C6509-E switches running the ios Version 12.2(33)SXH4 giving this partially successful error.

Correct Answer
Joe Clarke Sat, 01/23/2010 - 12:26

For 6500s, the command is:

copy const_nvram:vlan.dat tftp:

Even though you may be in transparent mode, you may still have an old vlan.dat file in const_nvram:.  If so, delete it, and this error should go away.

Muhammed Safwan Sun, 01/24/2010 - 07:11

Got it clark,I have deleted the old vlan.dat file and now its working fine.Thank you very much for your support.

Actions

This Discussion