CiscoWorks not reporting Backup Status/Completion

Answered Question

Hello All,


I am running CW LMS 3.1 with Common service 3.2.0 on Windows.  After running an off-line LogRot, CS is no longer reporting that Backups are completing nor their status.  The backups are running, I can validate by reading the dbbackup.log. Does anyone know how can I get it reporting again?


_____________________________________________________________________________

LogRot Configuration:


Number Logfile Name                     Number of Archives Max Size Compress
-----------------------------------------------------------------------------
1.     d:\cscopx\log\syslog.log         2                  1024     gz
2.     d:\cscopx\log\jrm.log            2                  2048     gz
3.     d:\cscopx\log\dbbackup.log       2                  1024     gz
4.     c:\cscopx\log\eds.log            2                  1024     gz
5.     d:\cscopx\log\dmgtDBg.log        2                  1024     gz
6.     D:\CSCOpx\log\ipmpoller.log      2                  1024     gz

_____________________________________________________________________________

Versions of modules:

Common Services: 3.2.0

Campus Manager: 5.1.3

CiscoView: 6.1.8

CiscoWorks Asst: 1.1.0

Device Fault Manager: 3.1.3

Internetwork Perf. Monitor: 4.1.0

Integration Utility: 1.8.0

LMS Portal: 1.1.0

Resource Mgr Essentials: 4.2.0



Thanks in Advance...


Rob

Correct Answer by Joe Clarke about 7 years 4 weeks ago

Replace backupstatus.properties with this version.  Verify perms grant casusers full access, then run a new backup, and see if the status works.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Joe Clarke Fri, 01/29/2010 - 17:11

What are you seeing in the GUI, then?  What are the contents of backupstatus.properties?

lalit@_78 Thu, 02/24/2011 - 21:02

Hi Joseph,


I am also facing the same procblem with the Ciscoworks server.The backup status says " Backup not found or unable to detect "


Please need your info on this.



Thanks in advance.



Thanks & Regds,


Lalit

lalit@_78 Thu, 02/24/2011 - 23:33

Hi Joseph,


I have posted the new thread for ciscoworks backup issue.


Please need your info.


Thanks & Regds,


Lalit

Actions

This Discussion

Related Content