Packets are not getting encrypted in GET VPN

Unanswered Question
Jan 28th, 2010
User Badges:

Hello All,


     Am in the process of learning GET VPN. I have successfully implemented IPSEC sessions,and KS & GMs are communicating successfully. However while checking the packets passing between KS and GM , there are no encrypted or decrypted packets passing. Am using 7200 router as both  KS and GM. I have applied crypto map in  interface GigabitEthernet0/2.7



Interface: GigabitEthernet0/2.7
Uptime: 02:58:42
Session status: UP-ACTIVE    
Peer: 0.0.0.0 port 848 fvrf: (none) ivrf: (none)
      Phase1_id: 192.22.3.25
      Desc: (none)
  IKE SA: local 192.21.3.25/848 remote 192.22.3.25/848 Active
          Capabilities:(none) connid:1091 lifetime:5w1d
  IKE SA: local 192.21.3.25/848 remote 192.22.3.25/848 Active
          Capabilities:D connid:1090 lifetime:21:01:17
  IPSEC FLOW: permit ip 192.22.2.24/255.255.255.252 192.21.1.24/255.255.255.252
        Active SAs: 2, origin: crypto map
        Inbound:  #pkts dec'ed 0 drop 0 life (KB/Sec) 0/2505
        Outbound: #pkts enc'ed 0 drop 0 life (KB/Sec) 0/2505
  IPSEC FLOW: permit ip 192.22.2.24/255.255.255.252 192.23.1.24/255.255.255.252
        Active SAs: 2, origin: crypto map
        Inbound:  #pkts dec'ed 0 drop 0 life (KB/Sec) 0/2505                              
        Outbound: #pkts enc'ed 0 drop 0 life (KB/Sec) 0/2505


Since it is able to transmit and receive the key properly I believe the configurations should be correct. Traceroute clearly shows that the packets are going through specified path only. But none of the packects are encrypted, why it happens. Is it any way related to the ACL set on KS ?


Your suggetions will be highly helpful,


Thanks,

Ditta

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion