Steven Smith Mon, 02/01/2010 - 09:33

What firmware are you running on the 525? 

CSCtd35385 spa525: factory reset is allowed with admin pw and protect IVRfactoryres


This should be fixed in 7.4.3.

FlyingDoctor_2 Mon, 02/01/2010 - 09:48

Sorry Thought I had put firmware version


is 7.4.3


problem is that admin password not set via



set password on Web and factory reset prompts for password as should


FYI  - some LDAP config fields are also broken on the 525 - could be related

Steven Smith Mon, 02/01/2010 - 10:01

Admin password is required for this Protect_IVR_FactoryReset to work.


Which LDAP fields are you saying do not work?

FlyingDoctor_2 Mon, 02/01/2010 - 10:28

I know the admin password is required


What I am saying is that is not being set by the xml

FlyingDoctor_2 Tue, 02/02/2010 - 00:07

Our  XML is generated dynamically so there is no file, I would not post our config on a public forum anyway


This is the bit you need - I have changed the passowrd


This works on 941,942 962, 504 and 502



......xxxxxxxxxYes........

FlyingDoctor_2 Tue, 02/02/2010 - 06:48

it is another 525 gratuitous field  name change  -> is now (only on 525)   Admin_Password

nseto Tue, 02/02/2010 - 09:12

What is meant by xml generated dynamically?  The xml is usually made by using the spc tool.

FlyingDoctor_2 Tue, 02/02/2010 - 15:27

we have many 1000's  of phones - we generate the xml on the fly when requested by the device


The issue here is not how the XML is generated , but inconsistences in the field names between the 525G and other devices

nseto Wed, 02/03/2010 - 10:28

Please go into more details regarding inconsistent info between the products, I'll be able to write a bug report based on this info.

FlyingDoctor_2 Mon, 02/08/2010 - 09:05

The list is growing


  • Programmable_Softkey_Enable  only on 525


  • Admin_Password different


  • Several LDAP Directory fields different
nseto Mon, 02/08/2010 - 10:36

Ok, thanks.  I'll write up a bug regarding these field name issues.