Message log in 3560: %ILPOWER-5-IEEE_DISCONNECT: Interface Fa0/21: PD removed

Unanswered Question
Feb 4th, 2010
User Badges:

Hello everybody,


I see this message in the 3560:


/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabla normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Feb  4 11:30:38.939 CET: %ILPOWER-5-IEEE_DISCONNECT: Interface Fa0/21: PD removed

Feb  4 11:30:40.608 CET: %ILPOWER-7-DETECT: Interface Fa0/21: Power Device detected: Cisco PD

Feb  4 11:30:41.053 CET: %ILPOWER-5-IEEE_DISCONNECT: Interface Fa0/21: PD removed

Feb  4 11:30:42.722 CET: %ILPOWER-7-DETECT: Interface Fa0/21: Power Device detected: Cisco PD


What is the problem?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Leo Laohoo Thu, 02/04/2010 - 13:57
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    The Hall of Fame designation is a lifetime achievement award based on significant overall achievements in the community. 

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, Wireless

The device does not support the 3560 PoE.  I've seen this with alot of VoIP phones.  Does this line happen all the time or just a few times?

jimontoro Fri, 02/05/2010 - 03:51
User Badges:

Hello,


only during a few minutes, and when I connect a new phone.

GKEEL_2 Fri, 02/05/2010 - 14:15
User Badges:

Just as a note, I upgraded my 3560 switches to 12.2(53)SE code last week and I am getting the same thing on port that Cisco 7970G phone is connected to.  However, so far it has only been on one site (only one 7970 ohone there, others are 7960G's).


Seems to happen twice each morning and then everything is fine the rest of the day.


I have set the inline power to always be on for that port today and will see if it happens again on Monday.


I don't recall what version of code I was using before but it did not start happening until I did the upgrade.

Leo Laohoo Sun, 02/07/2010 - 13:35
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    The Hall of Fame designation is a lifetime achievement award based on significant overall achievements in the community. 

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, Wireless

GKEEL wrote:


Seems to happen twice each morning and then everything is fine the rest of the day.


PC's do this very often:  when the user logs in/out.  So I'm suspecting the phone is logging themselves in/out?

Actions

This Discussion