Display problem in Cisco Configuration Professional 2.1

Answered Question
Feb 9th, 2010

Hello,


I’m using Cisco Configuration Professional v2.1 (Desktop) to manage my Cisco 871 router and I’m having trouble with the view of de right pane since I can’t see the buttons on the right side of it (Add, Edit, Delete, …). See attachment Size1.jpg


When I expand the main window, the right pane expanse with it, and keeps hiding these buttons. So I’m unable to create, for instance, a new user. See attachment Size2.jpg


My operating system is Windows Vista Ultimate SP2.


Can you please assist me with in this issue?


Thanks in advance for your reply.


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Glenn Quesenberry Tue, 02/09/2010 - 14:50

So are you saying you do NOT have a "left-to-right" scroll bar in the bottom of that pane?  I just opened up CCP and my view includes a "left-to-right" scroll bar at the bottom of the pane you are describing.

JanSerpieters Tue, 02/09/2010 - 22:30

First of all, thanks very much for your quick reply.

In attachment you can find a full screenshot and as you can notice, there's no "left-to-right" scroll bar in the bottom of that pane.

Attachment: 
Glenn Quesenberry Wed, 02/10/2010 - 07:21

Did you recently upgrade to 2.1 from 2.0?  If so did you see this same behavior with 2.0?  If you're not sure or you haven't used 2.0 could you accomodate me a bit and uninstall the 2.1 version and then install 2.0 (fall back) to see if you still have this unusual behavior or not?  I see the 2.1 version was just released last month so perhaps this is a bug/issue.  If you still see that issue with ver 2.0, I recommend that you open a case with TAC to help you troubleshoot it, if you do not see the same issue, still contact TAC to open a case and report the strange behavior or 2.1.


Best Regards,


Glenn

JanSerpieters Wed, 02/10/2010 - 07:35

The version I first installed (the one that came with the router) was version 1.3 and it's behaviour was the same.

And that was the main reason why I upgraded to the latest version.

I think I have this same problem with 2.6.  I had my default IE zoom set at 125%.  I changed it back, removed and reinstalled CCP, and I still canot see all the buttons on the 'interface management/wireless/network config' screen.  I see part of 'Config BVI1 Inter...' but no button for adding an additional wireless network.


Did you have todo anything special to undo the Zoom? 


FYI, I am running IE 9.


Thanks.

Actions

This Discussion