swicth 3750, stack problem

Unanswered Question
Feb 11th, 2010
User Badges:

we removed a switch 3750 from its stack, after that, the switch boots well like a standalone switch, but it gets soo slowly for example when i want to see its configuration through the console port (sh run), i review the sh switch, and i am still seeing that these switch are using the same id member that it used when it was in the stack, how can solve this? why the switch takes the number 2, and not the one? if i see the ports, the numbers begin by 2/0/1, and not by 1/0/0, could this problem cause the slow of the switch? this switch was the switch number 2 when it was in the stack. i cleared its configuration, and the i restarted, but the same.


Switch#sh switch
Switch/Stack Mac Address : 0023.ea09.0323
                                           H/W   Current
Switch#  Role   Mac Address     Priority Version  State
----------------------------------------------------------
*2       Master 0023.ea09.0323     1      0       Ready  


version 12.2
no service pad
service timestamps debug uptime
service timestamps log uptime
no service password-encryption
!
hostname Switch
!
!
no aaa new-model
switch 2 provision ws-c3750g-48ts
system mtu routing 1500
ip subnet-zero
!
vlan internal allocation policy ascending
!
interface GigabitEthernet2/0/1
!
interface GigabitEthernet2/0/2

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
giovanni.cock Thu, 02/11/2010 - 05:59
User Badges:

i have tryied with two different images, they are:


-c3750-i5-mz.122-20.SE4.bin

-c3750-ipbase-mz.122-35.SE5


the same behavior.


thanks

Reza Sharifi Thu, 02/11/2010 - 07:12
User Badges:
  • Super Bronze, 10000 points or more
  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN

Hello Giovanni


Try removing "switch 2 provision ws-c3750g-48ts" from your config

no switch stack-member-number provision


And test again.


HTH

Reza

jfraasch Thu, 02/11/2010 - 08:21
User Badges:

do a config t


switch 2 renumber 1


Enter


and reboot.


Unfortunately, you will have to reconfigure the thing.  Copy your config to a wordpad and then replace all 2/0/x with 1/0/x and paste it in.


Should work fine.


James

Actions

This Discussion