Cannot get into CUE CLI

Answered Question

I am looking to do an upgrade of our version of CUE on a 2821 NME.  The current CUE (3.0.4) is currently working fine, however I want to update the version of CME running on my router.  The problem is I cannot get into the service-module session. When I try it is saying connection refused by host... I have tried to clear the line via the service-module integ-service-engine 1/0 session clear and by clearing the tty line that shows in the service-module integ-service-engine 1/0 status (via clear line tty 66).  I have tried shutting down the module and restarting it with no avail.  I am at a loss as to what to do to get into the cli for the CUE.  Any ideas?

Correct Answer by Paolo Bevilacqua about 7 years 1 month ago

Under line 66


no exec

transport input all

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
markbatts Thu, 02/18/2010 - 05:10
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Do you have a copy of the configuration? Can you web to the CUE?


cheers

Mark

The web gui is working fantastically. 


...

!


interface Loopback0

ip address 172.16.5.2 255.255.255.252

!
...
!
interface Integrated-Service-Engine1/0
ip unnumbered Loopback0
service-module ip address 172.16.5.1 255.255.255.252
service-module ip default-gateway 172.16.5.2
no keepalive
!
...
!
ip route 172.16.5.1 255.255.255.255 Integrated-Service-Engine1/0
!
...
!
dial-peer voice 1000 voip
translation-profile outgoing PSTN-CallForwarding
destination-pattern 600
session protocol sipv2
session target ipv4:172.16.5.1
dtmf-relay sip-notify
codec g711ulaw
no vad
!
dial-peer voice 1010 voip
description Auto Attendant
translation-profile outgoing PSTN-CallForwarding
destination-pattern 650
session protocol sipv2
session target ipv4:172.16.5.1
dtmf-relay sip-notify
codec g711ulaw
!
...
I would not have noticed any problems if it was not for the upgrade I am attempting to do.
markbatts Thu, 02/18/2010 - 08:22
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Can't seem to see a problem, what command are you using to access the cli?

Mark


#service-module integrated-Service-Engine 1/0 session

Trying 172.16.5.2, 2066 ...

% Connection refused by remote host

#service-module integrated-Service-Engine 1/0 session clear
[confirm]
[OK]
#service-module integrated-Service-Engine 1/0 session
Trying 172.16.5.2, 2066 ...
% Connection refused by remote host
markbatts Fri, 02/19/2010 - 08:38
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

very strange , can't see what the issue is.The fact that you can use the CUE and web to it must mean that routing is fine.i can only assume that it maybe a bug in the IOS.what version are you running.I have checked the unity express for bugs regarding this but there is nothing obvious

Paolo Bevilacqua Tue, 02/23/2010 - 07:15
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

What authentication are you using for the module?


Note: Problem has been solved and checkmarked as such .

Actions

This Discussion