6500 trying to tftp new image

Unanswered Question
Feb 18th, 2010
User Badges:

Okay.. I feel really dumb asking this questions.. I've ugraded many routers that had no config, but for some reason this simple task on a unconfigured 6500 is not working.


I've configured vlan 1 with ip address 192.168.1.1 255.255.255.0

I've added g3/1 to vlan 1 (even though I think it is by default)

I've configured my laptop w/ ip address 192.168.1.2 255.255.255.0 and connect to g3/1

I can ping and telnet to the router,  but I can't ping back or obviously tftp from 192.168.1.2


There are no ACL's configured, or applied.



It's been a long time since I've configured a 6500 series, but not that long.. what simple thing have I forgotten?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Edison Ortiz Thu, 02/18/2010 - 16:20
User Badges:
  • Super Bronze, 10000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Check for FWs enabled on the workstation.

rgodden Thu, 02/18/2010 - 18:59
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

make sure that you unitck any checkpoint secure remote (if you use it ) on the  pc interface

KARUPPUCHAMY MA... Thu, 02/18/2010 - 19:07
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Hi,


This might be the following reasons, because i too faced the same problem in my Lenova Laptop.


Check the below things,


1.Disable Laptop OS Firewall -

2.Disable In-build antivirus firewall

3.Disable VPN Connectivity


Thanks & Regards

Karuppu

Actions

This Discussion