Unable to connect cisco 2950 using telnet

Unanswered Question
Feb 23rd, 2010
User Badges:

hi,



i have two switches (cisco 2950)  i am going to configure the swithc configuration using tlenet unfortunately i given Vlan IP same for both and copied to "running config" but it was came with some errors. After some time i was unable to connect to both swithes using Tlenet. iy gives an eror as "unablle to open port no 23".


please can anybody tell me how i can go back to old configuration. (still the switch was not rebooted)


thnks in advance

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Ganesh Hariharan Tue, 02/23/2010 - 04:14
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Member's Choice, February 2016

hi,



i have two switches (cisco 2950)  i am going to configure the swithc configuration using tlenet unfortunately i given Vlan IP same for both and copied to "running config" but it was came with some errors. After some time i was unable to connect to both swithes using Tlenet. iy gives an eror as "unablle to open port no 23".


please can anybody tell me how i can go back to old configuration. (still the switch was not rebooted)


thnks in advance

Hi,


Check out the below link for recovering the password and configuration in cisco 2950 switches hopw that help


http://www.cisco.com/en/US/products/hw/switches/ps628/products_password_recovery09186a0080094184.shtml


If helpful do rate the post


Ganesh.H

Actions

This Discussion