%LTL-SP-2-LTL_PARITY_CHECK: LTL parity check request for xxxxxx

Unanswered Question
Mar 5th, 2010

Hi,

on a catalyst 6513 we experience the following error message for several times,

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normale Tabelle"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} %LTL-SP-2-LTL_PARITY_CHECK: LTL parity check request for 0xD4B6

The switch is working properly and we don't experience any problems. I've tried to find a hint at Bug Tool Kit and also Error Message Decode but without success. Could anyone tell what causes these errors and what to do.

used IOS --> s72033_rp Software (s72033_rp-ADVIPSERVICESK9_WAN-M), Version 12.2(33)SXI3



Thanks in advance.

regards,

Rocco

I have this problem too.
1 vote
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating: 0 (0 ratings)
ganeshh.iyer Fri, 03/05/2010 - 06:33

Hi,

on a catalyst 6513 we experience the following error message for several times,

%LTL-SP-2-LTL_PARITY_CHECK: LTL parity check request for 0xD4B6

The switch is working properly and we don't experience any problems. I've tried to find a hint at Bug Tool Kit and also Error Message Decode but without success. Could anyone tell what causes these errors and what to do.

used IOS --> s72033_rp Software (s72033_rp-ADVIPSERVICESK9_WAN-M), Version 12.2(33)SXI3



Thanks in advance.

regards,

Rocco

Hi Rocco,

Check out the below link hope that help !!

http://www.cisco.com/en/US/docs/ios/12_2sx/system/messages/sm2sx05.html

Ganesh.H

jgeralsky Mon, 04/25/2011 - 02:00

Starting in IOS release SXI (enhancement bug id  CSCsl42288), an LTL/FPOE consistency

checker has been enabled. So periodically the hardware LTL/FPOE states are compared

against the same software entries. If an inconsistency is identified, it is corrected and

a message logged. This is the reason you observed the following logged message. These

messages indicate that an error was found, and it was corrected.

esomarriba Mon, 04/25/2011 - 06:57

reduce you syslog history buffered, you should get rid of this msg. I had the same issue on my network.- OR get some more memory if supported on your platform.-

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted March 5, 2010 at 6:02 AM
Stats:
Replies:3 Avg. Rating:
Views:12251 Votes:1
Shares:0
Tags: No tags.

Discussions Leaderboard

Rank Username Points
1 15,007
2 8,150
3 7,725
4 7,083
5 6,742
Rank Username Points
165
82
70
69
55