WCS not sending Email Notification

Unanswered Question

We are trying to configure email notification on a WCS running version 6.0.170.0 .

The mail server we used is MS exchange. We have already defined the email ID's, email notification Alarms and the mail server  in WCS. The manual test of the configuration is working perfectly and it sends emails. But when we triggers an alarm , ie, client association , we do not receive the emails.

Can you think of anything we missed.

Is there anywhere we can check whether the WCS has actually sent the notification?

Appreciate any feedback.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Scott Fella Fri, 03/12/2010 - 05:58

Try to restart the WCS service after you made the change and see if then you get the notifications.  What level did you set client association to?

sschmidt Tue, 03/16/2010 - 08:20

Did you make sure that a valid email address is associated to the event and is supposed to be sent out for that level of event.  Try checking in 4.2 Monitor > Alarms > Pulldown "Email Notification" and then click the Alarm Category and make sure a valid email is entered there and "Critical" is checked.  In 6.0 Monitor > Alarms >              Pulldown Email Notification. Make sure you check the box to enable it.  

Actions

This Discussion

 

 

Trending Topics: Other Wireless Mobility

client could not be authenticated
Network Analysis Module (NAM) Products
Cisco 6500 nam
reason 440 driver failure
Cisco password cracker
Cisco Wireless mode