WS-SVC-NAM-2 RME Archive Mgmt partially successful

Answered Question
Mar 26th, 2010

Hello

CW LMS RME can't manage the archive for a NAM2.I get the error message below.  I double checked the username and password, and succeeds while telenting manually. A sniffer capture shows that CW is able to connect to the NAM (the prompt is there), nonetheless it fails.

I get this message in dcma.log :[ Sat Mar 27  03:26:25 CET 2010 ],DEBUG,[Thread-1142],com.cisco.nm.xms.xdi.transport.cmdsvc.LogAdapter,printStackTrace,51,stacktracecom.cisco.nm.lib.cmdsvc.CmdSvcException: Prompt learning failed: [email protected]# [email protected]# [email protected]# ' && [email protected]# [email protected]# ' do not match.

Any idea ?

Thanks

*** Device Details for namdmz1 ***

Protocol ==> Unknown / Not Applicable
CM0062 Polling namdmz1 for changes to configuration. CM00 Polling not supported on PRIMARY RUNNING config, defaulting to fetch. CM0151 PRIMARY RUNNING Config fetch failed for namdmz1 Cause: TELNET: Failed to establish TELNET connection to "hidden"- Cause: Authentication failed on device 3 times. Could not detect protocols running on the device Action: Check if protocol is supported by device and required device package is installed. Check device credentials. Increase timeout value, if required.
I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by Joe Clarke about 6 years 10 months ago

Yes, RME 4.3 is part of LMS 3.2.

--

Please support CSC Helps Haiti

https://supportforums.cisco.com/docs/DOC-8895

https://supportforums.cisco.com

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 3.7 (3 ratings)
Loading.
rtitaux Sat, 03/27/2010 - 00:26

LMS 2.6 with RME 4.0.6. Given the licensing, these are the latest software and packages.

Products Installed
Showing 1-7 of 7 records
Product Name Version With Patch Level Installed Date
1.CiscoWorks Common Services3.0.631 Dec 2008, 15:05:25 CET
2.Campus Manager4.0.1320 Mar 2010, 17:59:17 CET
3.CiscoView6.1.529 Sep 2006, 15:29:00 CEST
4.Device Fault Manager2.0.1302 Mar 2010, 10:55:04 CET
5.Internetwork Performance Monitor2.6.014 Sep 2005, 11:08:24 CEST
6.Integration Utility1.6.014 Sep 2005, 09:43:15 CEST
7.Resource Manager Essentials4.0.620 Mar 2010, 01:33:35 CET
Joe Clarke Sat, 03/27/2010 - 01:26

The problem you are seeing (CSCsy73881) does not have a fix in RME 4.0.6.  It is fixed in RME 4.3 with the availability of a new cmdsvc.properties file which allows you to adjust some of the internal timers.  And, since RME 4.0.6 is currently end of engineering, I do not see a patch coming out for your version.  If you were to upgrade, you would need to edit cmdsvc.properties, and set:

TuneSleepMillis=500

--

Please support CSC Helps Haiti

https://supportforums.cisco.com/docs/DOC-8895

https://supportforums.cisco.com

rtitaux Sat, 03/27/2010 - 02:18

Thanks for your quick reply. Unfortunately, the content of Bug CSCsy73881 is only available to Cisco employees.

I guess I have to buy LMS 3.2 in order to get RME 4.3 right ?

rtitaux Sat, 03/27/2010 - 02:41

Sorry, I did a mistake with the rating of the last reply. 5 stars is the real score

Actions

This Discussion

Related Content