WSC SNR graph

Unanswered Question
Apr 1st, 2010
User Badges:

Hi,


We have a issue with viewing SNR graph and getting previous statistics.



/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

When I look at the Monitor->Access Point->Access_point_Name->Mesh links-> link detail (parent)  system shows link statistics graphs only for one day.

If I select to view 1 week for example then all data older that one day are truncated and not shown on statistics graphs.


Please see attached picture as an example.



WLC ver. 6.0.182.0 Boot version  5.2.157.0

WCS ver 6.0.170.0



This is for node which is up and running for almost one week already but graph data starts only  from yesterday (March 30).

When I checked yesterday graph was starting from march 29 however the system has facility to give us last 1 month, last 1 week etc.


May be I miss some settings in WCS for this, but I expected that system just keeps filling statistical database without truncating any data and  we will be able to see even 1year statistics on the graph.


thanks




Attachment: 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
sschmidt Thu, 04/01/2010 - 10:39
User Badges:
  • Cisco Employee,

What do you have for values here in WCS:


Administration > Settings > Data Management

pemasirid Sun, 04/04/2010 - 03:02
User Badges:

Hi sschmitd,


Sorry for the late response being our weekend on Friday/Saturday. However here are the values you requested in the attached image file. These values are default, nothing was changed since from WCS installation - should keep data for at least one month but WCS shows data only for one day

pemasirid Thu, 04/08/2010 - 05:44
User Badges:

Hello Everyboday,


Does anyone is having a solution or a clue for this issues?


Appreciate your quick feedback.


thanks

Actions

This Discussion

Related Content

 

 

Trending Topics - Security & Network