Messages with no sound at all - Unity 4.0(5)

Unanswered Question
Apr 12th, 2010

After a recent Unity reboot all came up fine, all processes started, all looks fine but the voicemail messages are blank !!!

They seem to be a sensible size as an Email attachment in outlook but no sound at all, same with people using 7940 type phones they listen to a blank voicemail.

I've has to disable voicemail for the day as there's nothing worse than blank voicemails for receptionists etc.

Any thoughts.... very much appreciated  Unity 4.05, CCM4, Exchange 2003

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
rogerthread Mon, 04/12/2010 - 14:21

Many thanks but I don't think it's that....  I've just rebooted both call managers started unity and all the processes.  The only error logs are to do with the exchange connnector - exchange chap going to have a look - I've just searched hard drive on unity - are the voicemail '.wav' files never storred there, the whole system is working perfectly, the voicemail '.wav' in exchange vary by the length of the caller and are a sensible '.wav' size but when you play them the message is blank.

The whole setup now looks flakey as the exchange server is being replaced by exchange 2008 in a week and I know the connector will fail at that point ad was hoping unity would be storring all the voicemails even eithout a unity connector.

Any help on the blank messages VERY much appreciated !!



This Discussion

Related Content