CCM 5.1.3(b) local update error "mount failed"

Answered Question
Apr 13th, 2010

Good day.

I've fresh installation at the site.

Cluster (P+S).

I've downloaded the latest patch for preinstalled version @ 5.1(3g) - Upgrade from UCM 5.0.4 or higher@

when i'm trying to start update procedure,i see "mount failed" error at the publisher server.

Update from CD/DVD on the subscriber passes without any error.

Please,pay also yor attention to the attachments.

These errors i got in the publisher console.

I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by Aaron Harrison about 6 years 7 months ago

Hi

Might be a problem with the CD drive... I would install over SFTP instead. Use FreeFTPD....

Regards

Aaron

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
Aaron Harrison Tue, 04/13/2010 - 05:55

Hi

Might be a problem with the CD drive... I would install over SFTP instead. Use FreeFTPD....

Regards

Aaron

D_Lebedev Tue, 04/13/2010 - 06:29

Thanks for so fast reply,but i've been told it might be a software

problem.So,i had to reinstall CCM on publisher.No change.

I've installed ccm again without problem with cdrom.

After reinstalling ccm publisher,same problem appeared on the subscriber.

I'll try contact  TAC team.

May be somebody faced same problem?

D_Lebedev Thu, 01/27/2011 - 00:36

I've solved that problem long time ago.

Just solution if somebody else will face with this problem.

I'd to upgrade all firmware on server.

I'd no exact firmware,i just installed CM 8 like a test,during install it upgraded all old microcodes and firmware.

After finish install,i've installed again CM 5.1 and now it's ok.

Hope it will help someone else

Actions

This Discussion